Curriculum vitae

MostA hivatalos iratokban így szerepelek: Szűts László. Se több, se kevesebb. A főiskolán Átlag alias névvel illettek, többeknek pedig Tütye vagyok.

1968. szeptember 10-én láttam meg a napvilágot, mivel drága jó anyám csak a negyedik napon vitt ki a móri kórház szobájából a levegőre. Szóval 1968. szeptember 6-án születtem.
Szűz vagyok, amit 18 évesen vesztettem el. Későn érő típus…

A legelső időkben Csákváron laktunk, aztán meg nem. Azóta székesfehérvári vagyok.
A gyermekszobámat egy húggal (-2 év) és egy öccssel (-6 év) kellett megosztanom. Megosztottam és uralkodtam.

Nem vagyok rendezvényszervező, de az évek folyamán leszerveztem magamnak 3 esküvőt.
Az első sajnos nem jött be, pedig de szerelmes voltam… (Dóra lányom 1991-es)
A második elmaradt, pedig de szerelmes voltam… (a nő nem sokkal előtte lelépett)
A harmadik még mindig tart, pedig de szerelmes vagyok… (Csenge lányom 2006-os)

Jártam óvodába, általános- , szakközép- és főiskolába is. Mindegyiket egyből abszolváltam.
Az érettségi bizonyítványom szerint számítástechnikai műszerész vagyok, a diplomám szerint munkaszervező üzemmérnök. Az évek folyamán fentieken kívül grafológus és írásszakértő oklevelekért is megküzdöttem. Amióta nem tanulok, munkaviszonyom folyamatos. Volt egy kis idő, amikor alkalmaztam magam vállalkozóként, de aztán odavetettem magam mások elé: alkalmazzanak ők. Most is így vagyok.

Szeretem a családom, az Unikumot, a jó könyveket és a Videotont. Utálok késni, várni, vásárolni. Szoktam horgászni, ország-világot járni, amatőr sportolni, tarokkozni, régi bankjegyeket gyűjteni, zenére lazulni, verset írni. Nem szoktam buzi sorozatokat és tóksókat nézni. Nincs kutyám. Macskám se. Papagájom se. Tetveim viszont már voltak. Barátaim pedig vannak. Időm viszont kevés. Legyen belőlem ennyi elég…